5th Faaza Concurs International
Dubai 21-27 martie 2013

460 de sportivi din 32 de țări au participat la această competiție din Dubai. Baraian Ciprian (17) si Ciorap Abel (15) (ambii de la CCSH Lamont), la prima lor participare la o competiție internațională au reprezentat echipa din România. Antrenoara fost Chitu, Marlena din Galati.
În prima zi, Ciprian a participat la proba de 100m și a ocupat locul 4. În cea de-a doua zi, au avut probei: Abel a ocupat locul 5 la proba de 1500m și Ciprian a obținut locul 7 la aruncarea greutății.
Cea de-a 3-a zi i-a adus lui Ciprian calificarea pentru Campionatele Mondiale din Franța 2013 la aruncarea suliței, cu cel mai bun rezultat personal,  35,58 metri, și de asemenea, un nou record european.
În ultima zi, Abel  a participat la proba de 800 metri. Abel a făcut o figură superbă și a câștigat medalia de bronz, concurând cu doi sportivi ruși de top și inca alta trei sportivi, toti cu peste 10 ani mai în vârstă decât el.
 Aceasta este o echipă foarte tânără cu un potențial imens și rezultatele excelente de la Dubai oferă mari speranțe în ce privește reprezentanții la atletism la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016 și în viitoarele competiții internaționale.